Villmarksliv og vakker natur

Salmotruttaproduction.com er en side som tar for seg storartede naturopplevelser og villmarksliv. Siden omhandler vakker natur, ville dyr og hvordan man ferdes i utmark – både i Norge og resten av verden.

I en stadig mer urbanisert hverdag, er det viktig å huske på at naturen kan gi oss et kjærkomment avbrekk fra asfalt og betong. Det kan være noe så enkelt som en tur i parken, eller noe mer vidløftig, som en langtur over fjellet i ferien. Likevel så kan man merke at livet i utmarka, fyller en mindre og mindre del av livet til gjennomsnittsnordmannen.

Kanskje er det vanskelig å konkurrere med Internett, tusen TV-kanaler, smarttelefoner, og den enkle, men øyeblikkelige tilfredsstillelsen som disse apparatene gir oss. Færre og færre unge får i dag oppleve den gleden som vi som barne hadde, av å lære å mestre en telttur, eller en lang skitur, uten heis, eller andre hjelpemidler.

Det er nå en gang slik at det som er enkelt, og det som øyeblikkelig oppfyller våre behov, ikke nødvendigvis, er det som vi egentlig trenger, en øyeblikkelig tilfredsstillelse. Det gir nemlig en langt større tilfredshet, og en deilig ro, når man har prestert noe større, og fått lov til å teste seg selv.

Vi har derfor laget denne siden, som et nyttig verktøy, og en inspirasjon, for den som ønsker seg ut i den frie natur. Her får du tips om flotte naturopplevelser, du får informasjon om dyreliv, og gode turer, og gode tips om hvordan du bedre klarer brasene, ute i naturen.